Aug 6, 2016

Entry pertama 2016 || it's all about life

Assalamualaikum.. 

Kehadapan platform blogger.com yg disayangi. 😅 Lama nye tak menaip kat sini. Mengenai post project runway tahun lepas tu. Ye sy memang menjalankan aktiviti tu sekarang ni.. 

Mulanya minat buat untuk diri sendiri tapi lama2 fikir apa salah nye komersial kan. Ciacia. Rupa2 nya bile kite bukak mindset lebih luas, makin luas skop pemikiran yg kita boleh jangkau. Kadang tak percaya. Sebab tu org kata belum cuba belum tau. Mesti cuba untuk melangkah ke depan. 

Dugaan dan cabaran semestinya ada. Ini kan KEHIDUPAN. Selagi bernama manusia selagi tu akan diuji... Tu kan tanda Allah sayang kita.

Sikit gambar sy upload utk kenangan di blog.. Antara #projectrunway.

Plain jubah tambah sikit stripe. Hee

Jubah hipster


Sy ambik pre-order kebanyakannya jubah. Jubah simple je tapi kalau ade design sendiri boleh usulkan *cewahh* nanti sy boleh tengok dan discuss sebab sy bukan professional. Sedang belajar dan banyakkkk lagi perlu belajar ke arah itu.

Platform rasmi sy untuk project runway ni adalah instagram. Ok then... sape2 yg nak tengok ... feel free to check my ig @silahhassylee

Sape2 yg banyak pengalaman boleh la curahkan kat sy sikit ~~. Terima kasih


3 comments:

Ezy Loy said...

hohoi silahhhhhhhhhh..
lame kite xketemu yeeeee..
hehe

GR said...

fuh kak silah kita sekarang dah tak menulis, sibuk berniaga pulak. hihi. teruskan usaha :)

Dosug Киев said...

Sedang belajar dan banyakkkk lagi perlu belajar ke arah itu. Шлюху заказать не хуй подрочить. Беременные шлюхи проверены врачами. 100% здоровы и их можно ебать без презерватива.
Кто любит, чтобы ему льстили, - стоит льстеца и подруги шалавы.