Apr 22, 2015

Project Runway #yeke

Assalamualaikum.. ~~


Kembali bersua untuk entry ke-3 pada tahun 2015 ini. Entry ini berbaur macam-macam jadi sila alihkan perhatian anda jika tidak dapat menghadam. Lol~

Disebabkan suka menonton rancangan televisyen project runway suatu ketika dahulu *beberapa tahun lepas* tak sangka pulak keinginan dan obsesi(consider) untuk membuat sendiri rekaan sukehatilalala terhasil. Sekadar memenuhi keinginan hati. Jadi terhasil lah di antara nya


Niat di hati nak buat dress sekali tersalah measurement jadi terpaksa dibatalkan niat itu lalu di alter dan mampu terhasil blouse sahaja, Haks








Okayh ni baru betul dress pertama yang menjadi  #lahkot. Dua2 ni tak sempat nak memakai nya secara rasmi lagi. Saje menghiasi ruangan wardrobe je. Boleh??


 Haaa.. yang ni dah dirasmikan. Pergi kenduri. Kita kalau nak jimat, harus lah keatif mix dan match je ape2 yang ade. Boleh buat pergi kenduri, jalan2 rumah saudara, pakai pergi rumah jiran sebelah #punbolehhhh. >.<

keyboardnote : dengan izin-Nya kita berada di sini...