Apr 22, 2015

Project Runway #yeke

Assalamualaikum.. ~~


Kembali bersua untuk entry ke-3 pada tahun 2015 ini. Entry ini berbaur macam-macam jadi sila alihkan perhatian anda jika tidak dapat menghadam. Lol~

Disebabkan suka menonton rancangan televisyen project runway suatu ketika dahulu *beberapa tahun lepas* tak sangka pulak keinginan dan obsesi(consider) untuk membuat sendiri rekaan sukehatilalala terhasil. Sekadar memenuhi keinginan hati. Jadi terhasil lah di antara nya


Niat di hati nak buat dress sekali tersalah measurement jadi terpaksa dibatalkan niat itu lalu di alter dan mampu terhasil blouse sahaja, Haks








Okayh ni baru betul dress pertama yang menjadi  #lahkot. Dua2 ni tak sempat nak memakai nya secara rasmi lagi. Saje menghiasi ruangan wardrobe je. Boleh??


 Haaa.. yang ni dah dirasmikan. Pergi kenduri. Kita kalau nak jimat, harus lah keatif mix dan match je ape2 yang ade. Boleh buat pergi kenduri, jalan2 rumah saudara, pakai pergi rumah jiran sebelah #punbolehhhh. >.<

keyboardnote : dengan izin-Nya kita berada di sini...


8 comments:

Ezy Loy said...

nk jgk silah!!!
buatkan satu!!!!
tehee

Nurul Qalysa said...

jeles weeiiii...nak mntak pola jahitan la bole?...hehe

Aretikz said...

Jangan jak orang runaway nampak nanti.. hehe..

tp.. memang power aah..

i am S!L4H.. said...

Kak ezy : pm saya. Lol. Hee

Nurul : bolehhhh je tapi kena lukis semula sebab ntah-ke-mana-pergi-nye Ahaks

Aretikz : takpe ni versi Malaysia ahha

Nabihah Arrose said...

Cantik cantik blaus dalam gambar tu :-)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Trash Up said...

Bagus dress nya ...sukses ya
Kontraktor Pameran
Jasa Pembuatan Booth Pameran

.::juja::. said...

Silahlahlahlalala... Designkan aku baju pregie..kahkah