Nov 4, 2013

Ku masih di sini..

Assalamualaikum..

Masih relevan kah aku menaip di sini? Pada hari ini, masa dan ketika ini.
Err~

Perubahan yang besar, boleh nampak dengan jelas walaupun tanpa menggunakan mikroskop -.- Okey maksud aku perubahan di sini adalah bila lama sangat tinggalkan blog tanpa entri2 seperti dahulu membuatkan aku rasa macam super-awkward. Bila bukak blog kenalan2 seangkatan-dulu-masa-gila-blogwalking, ada yang dah kawin, yang dah dapat baby, yang tengah standby2 pun banyak rase kot. Biase lah, umur bertambah dan terus bertambah. Hahah. Tahniah la ye.


Tak kurang jugak, ada yang dah delete/deactive blog mereka. Sepanjang ke-tidak-aktif-an ku dalam dunia ni, aku bukak jugak blog sendiri. Lol~ Tengok2 pastu dah. Takde buat pape pun. Hahaha. I wonder, sape je lagi yang masih aktif sampai sekarang. Kalau aktif pun mesti tak macam dulu kan. Past is past. Now is looking forward. People change. My blog also changes-ss. >.<

Dah la, ni warm-up je kot untuk sekian lama tidak menaip secara rasmi. Mungkin lepas ni cool-up pulak. 


Apeapeje : Salam Maal Hijrah -1435-