Nov 4, 2013

Ku masih di sini..

Assalamualaikum..

Masih relevan kah aku menaip di sini? Pada hari ini, masa dan ketika ini.
Err~

Perubahan yang besar, boleh nampak dengan jelas walaupun tanpa menggunakan mikroskop -.- Okey maksud aku perubahan di sini adalah bila lama sangat tinggalkan blog tanpa entri2 seperti dahulu membuatkan aku rasa macam super-awkward. Bila bukak blog kenalan2 seangkatan-dulu-masa-gila-blogwalking, ada yang dah kawin, yang dah dapat baby, yang tengah standby2 pun banyak rase kot. Biase lah, umur bertambah dan terus bertambah. Hahah. Tahniah la ye.


Tak kurang jugak, ada yang dah delete/deactive blog mereka. Sepanjang ke-tidak-aktif-an ku dalam dunia ni, aku bukak jugak blog sendiri. Lol~ Tengok2 pastu dah. Takde buat pape pun. Hahaha. I wonder, sape je lagi yang masih aktif sampai sekarang. Kalau aktif pun mesti tak macam dulu kan. Past is past. Now is looking forward. People change. My blog also changes-ss. >.<

Dah la, ni warm-up je kot untuk sekian lama tidak menaip secara rasmi. Mungkin lepas ni cool-up pulak. 


Apeapeje : Salam Maal Hijrah -1435-

27 comments:

NIA sizuka said...

Org lama lama dh bersara kot.ni cik silah baru la ni lah nmpk mukanyahhhh.

i am S!L4H.. said...

Oh dah bersara so tinggal kita2 je la nih. Tu lah, mmg saje nak muncul time mcm nih. Ahahah

Qira said...

:)
selamat kenal kenal :))

zainatul abu bakar said...

Oh lame ye tak berblog. Takpe slow2 dlu..jom meriahkan dunia blog. Heee :)

Nurul Qalysa said...

lama hilang tembikaisusu.....

cik-terompah said...

cik terompah pun dah jarang update blog. and rasa kaku jugakk nak menaip. !! waaaa rindu lah zaman blogwalking kan!!!

i am S!L4H.. said...

Hehe.. Camane nk meriahkan tu. Buh lampu liplap boleh? Ngee~

i am S!L4H.. said...

*.* selamat kenal....

i am S!L4H.. said...

Tembikaisusu yg hilang. S!L4H ade je kat sudut lain. Haha

i am S!L4H.. said...

Kannnnn.. 800 peratus agree!! ~~

Moer said...

post yang menarik.

Jane said...

oh silahhh sila menulis kembali hik hik hik

Aretikz said...

Silahhh ~ cepat temankan aku nak up ni balik.. gua dah banyak hilang rakan2 seangkatan dowh.. haha..

i am S!L4H.. said...

Wahh. Aktif rupanya selama ni. Kenapa tak cakap awal2 Hikhik. Okay tggu jap nak g beli vacuum comel nak sedut sawang. Hee~

i am S!L4H.. said...

Jane si kaloi. Jom g bahau. Ngee

Aretikz said...

haha.. nasib bek hang teguq no.. gara2 jari ligat nak cepat.. bnyak komen2 org kena letak dekat spam.. skrg dah ok.. ha.. hang bila nak update ni? hehe

zainatul abu bakar said...

Bile nk taip entri bru ni?? Hehehe

i am S!L4H.. said...

Oh kenapa kena letak kat spam? Terlalu banyak ke sebab kena tapis? Hehe. Nanti la, dlm proses pikir nak tulis ape. Hakss

zulhilmitempoyak said...

ohhhh... ini ropenya.. hahaha

Fairuz Zainal said...

emmm. betul. setuju! hahaha ni pun tetibe i active balik sbb i rinduuu kat u hahaha terharu tak?? okbaiii

Aretikz said...

Aikz? masih belum beraksi lagi? haha

i am S!L4H.. said...

Haaa dah dikesan oleh radar

i am S!L4H.. said...

Hehe

i am S!L4H.. said...

Nak ambik tisu nih terharu sangat. Hehe

i am S!L4H.. said...

Hehe

i am S!L4H.. said...

Dah la. >.<

i am S!L4H.. said...

Dah la. >.<