Aug 18, 2011

Sketsa ke? || 1st trial Dolly vs Dodol

Di suatu malam ....
Selepas ******h
Budak sebelah, agenda salam-menyalam. Hakss

Tibe2 satu lontaran suara kedengaran di telinga..

Dia  : Sem 1??
Tett : *Jawab sambil sengih* Tak, sem 6..
Dia  : Terkejut+malu lalu dengan pantasnye berkata "kecik nye"..
Tett : What????*dalam hati* Hanya mampu tersengih. Pheww~

++++++++++++++++
Di suatu pagi....
Percubaan untuk melukis kartun sendiri. *sekarang memang musim orang addicted doodle erh?*

X gune paint x gune photoshop mahupun segala shop2 yang ade kat Malaysia nih. Bole berteka teki sekarang. Ok mase tamat, jawapannye ade di bawah. Haha =p

Dengan berbekalkan skill melukis di sekolah dulu yang telah lame ditinggalkan, ni lah percubaan yang x berape nak pertame la. Dah lukis padam dah lukis ter klik 'erase page' plak. Adehh. Terus putih suci dan murni skrin. Jadi lukis la semule untuk kali yang ke berape ntah. Ni bukan lukis sorang, nampak kan name sorang lagi. Sebab nak lukis online, ha hambekk, lukis la kat sini dengan ruang yang tersedia. Siap bahagi 2 lagi. Nak bahagi kawasan pun mule2 fail. Muahaha. Akhirnye jadi la macam ni.


Oh mule2 bukan gamba macam kat atas yang kitorang lukis, ade la mende lain yang x jadi. Las2 lukis arnab. Motif?? Baiklah di kesempatan ini kitorang sekaligus mendedikasikan Bunny2 di atas yang jauh beza seni nye dengan Raji Bunny yang dah lame x keluarkan entri Bunny nye. Bile nak update weh. Alang2 Selamat Hari Raye jugak dari kami di Malaysia. Raye ni x balik ke? Raye kat Jepun erh. Hehe. Jangan pitam tengok Bunny versi kitorang. Haha *Bajet die bace aku tulis ni*

Caption untuk Bunny ezay adalah Samseng Bunny. Pastu die kate samseng2 pun tetap kepit. Apekah?? Bunny aku adelah Samsung sebab die x samseng. Bole? Hahaha. Ezay kate, hodoh2 la orang suke tengok. Aku pun, ha?? betol ke? cececece. Tiap orang ade penilaian sendiri. Ye la ade orang tengok dari segi tu, ade orang dari segi yang lain. Mane same. Yang same tu kebetulan. =p 
--> Pelukis Samseng Bunny : Ezay Hadry


Ape2jeMule2 tengok lukisan sendiri bole ter-guling2 jatuh bawah katil.
Kau mampu guling2??