Sep 8, 2011

Part Time Hari Raye. *Lah sangat*

As-Salam~ 


Hehehehe masih mood raye lagi kah? Aku tanye sebab tajuk atas ni ade perkataan raye. Buat2 la ade mood lagi sape yang dah x de tu mase bace ni. Satu ni je aku nak post entry pasal raye, x banyak pun. *apekebendeakumerepekni. Haha ade komen gurau2 kate aku lame beraye, x abis beraye lagi sampai x update blog? Eh ade komen cam serius jugak. Motip?? Muahaha. X la, aku cuti raye seminggu je, kat rumah x dapat online. Pastu abis cuti dah stat kelas. Sibuk g kelas pulak. Buat itu buat ini. *alasan nak bajet bagus* Bhahahah

Mase aku g raye rumah orang raye pertame aritu ade jugak aku dengar orang yang keje. Sembang2 pastu tibe2 die kate "nak masuk keje dah ni pukul 2". Gulppp~ Ade lagi situasi, aku tengah sms ngan kawan aku raye 1st tu tibe2 die kate "aku tengah keje ni". Errkk. Patut la balas mesej aku macam sentap je. Macamane la perasaan orang yang keje mase raye. Adehhh. Ape2 pun hadapi dengan tabah. Raye kene riang2. Ala cam Riang Ria Raye bersame Nestle Cornflakes tu. Bole? Hikhik

kau rase ade driver x tu? Haha. *ade ok, tengah memulas stereng* =p


Yang ni part time aku reka2 je. Kalo part time betul2 bole nangis kot. Eh tak2, cool je. Muahaha. Ni tetibe aku jadik tukang bagi arahan macam orang yang ajar mase nak ambik lesen tuh. Aku rase mende nih terjadik sebab kete ni tetibe gedabak nak masuk kat ruang yang kecik iaitu ade penghadang kiri dan kanan ataupun longkang sebelum ke halaman rumah. Eh betul ke ayat aku ni? Korang paham ke? Ngahaha

Apeapeje : Nak tulis ape erh? ___________________________. 
Ok isi tempat kosong sesuke hati anda. Haha



1 comment:

Anonymous said...

ta update pung..:(